Formatii muzicale

«Gonza Cover Band»
image1

Un repertoriu vast de piese muzicale,inclusiv hituri moderne,precum si compozitii muzicale autohtone si desigur muzica populara moldoveneasca.

In structura trupei activeaza muzicieni remarcabili:

Vladimir Fotescu – Vocalist. CIstigatorul premiului mare „Ploaia de stele”,premiul special „Starul Chisinaului”,cistigatorul concursului „GoldenVoice”,premiul mare „After Show”. Interpretarea excelenta a cover-urilor celor mai renumiti artisti,precum:Joe Cocker,Frank Sinatra,Chris Rea,Mark Knopfler,Elvis Presley,Vince Gill, „Creedence”, „Smokie” s.a.
Sergiu Turcan -clape,voce.Unul din cei mai buni clapari ai republicii.Compozitor,post productionist,cintaret.Cistigatorul concursului „O melodie si premiera”,membru al trupei „Colinda” (1998-2001),cistigatorul concursului republican de pianisti.Activitate pe navele croaziere.
Valeriu Gonta – Unul din cei mai buni chitaristi ai republicii,avind in trecut colaborari remarcabile si activitate profesionala in colectivele muzicale,precum: „Ansamblul de dans si cintec popular al Ucrainei si Moldovei MAI or. Kiev”, „Orizont”, „Plai” impreuna cu Nadejda Cepraga. A colaborat in scena si studiourile de inregistrare cu renumiti compozitori,precum: V.Dinga,A.Chiriac,Ion Aldea-Teodorovici,Ion Epache si altii.
Sergiu Puha – Un tobosar extraordinar. Membrul trupei „Noroc” (1995-2012). Activitate pe navele croaziere.

Numar de contact: 079866116

«Live Beat – Cover Band»
image1

„Live Beat” — reprezinta o comunitate puternica de muzicanti,completindu-se reciproc de minune,uniti de o continua dorinta de a creste si progresa. Colectivul s-a format in anul 2010. In prezent,arsenalul trupei contine cover-uri ale unor renumite piese retro si hituri moderne,precum si in stil lounge,chillout,adica pentru orice gust 🙂 Piesele sunt interpretate in engleza,rusa si romana,iar repertoriul se completeaza in continuu.
„Live Beat” a reusit sa evolueze solo la o varietate de evenimente,cum ar fi: aniversarea de 5 ani a centrului comercial „Shopping MallDova”, „Marsul Luminii” organizat de compania Moldcell&SaveLife, „Midnight in Paris” petrecerea de revelion organizata la Leogrand. De asemenea,trupa este des invitata la evenimente private: corporative,aniversari,nunti,baluri de absolvire s.a.

Membrii trupei:
Catarina Sandu – voce
Eugeniu Martea – tobe
Andjey Hadzevici – chitara
Vladimir Sadovnic – chitara bas
Vasile Procopciuc – saxofon
Ghenadie Cazac – trompeta

Numar de contact: +373 69 129261 – Vladimir

«Angry Band»
image1

Noi incercam sa tinem pasul cu tendintele actuale,chiar si in muzica.Iata si renumitele spectacole live de peste hotare,devin tot mai populare la noi.Nu atit de mult timp in urma,in tara noastra,a aparut o trupa noua,care acorda acompaniament muzical starurilor estradei autohtone. Angry Band este o trupa muzicala care a colaborat deja cu Cristy Rouge, Karizma, Geta Burlacu, nu o data au participat la diverse emisiuni televizate ale tarii noastre.

Numar de contact:069354171

 

Electro-Acoustic Band «NIKORASON’g»
image1

Trupa a fost infiintata in anul 2005. La baza Nicorason’g sta un tandem creativ,care lucreaza impreuna deja de mai multi ani – Ksenia Nicora si Sergiu Bilcenco. Muzicantii experimenteaza in mod constant cu linia sonora si cu diverse directii muzicale. In prezent,trupa a evoluat intr-un stil care combina jazz-ul cu electro music. Pe parcursul existentei sale,ei au activat in diverse stiluri muzicale: Rhytm&Blues, Soul, Smooth Jazz, Electro Lounge, Latino Acoustic.

Membrii trupei:

Ksenia Nicora – voce
Sergiu Bilcenco – chitara si clape
Victor Velc – chitara
Gheorghe Postoronca – chitara bas
Garry Tverdohleb – percutionist

Pentru nuntile dumneavoastra va aducem la dispozitie 2 optiuni:

1. Muzica in stil Lounge si Café concert la inceputul evenimentului.

2. Versiunile cover ale hiturilor internationale in timpul programului de dans.

Numar de contact: Ksenia-0794 34 841, Sergiu – 0798 47 360

Articol scris de Elena Musienco